WALERIE

Walerie orkesteri on uusi ja trendikäs kokoonpano, joka toimii Jarnon taustaorkesterina. 

Uusi bändi hitsautui kasaan Jarnon ajatuksesta hommata itselleen "ikioma" bändi joka komppaa keikan, kuin keikan. Sampsa "the rumpali" pisti rattaat pyörimään ja pikku hiljaa porukka olikin kasassa ja loppu onkin ja tuleekin olemaan historiaa. 


Orkesteri koostuu nuoruuden innosta ja kokemuksen syvästä rintaäänestä. Ammattilaisista, oman instrumenttinsa osaajista. Soittamisen ilosta ja musiikin riemusta.

Jarnon ja Walerie orkesterin ohjelmistoon kuuluvat perinteisen suomalainen tanssimusiikin lisäksi monipuolinen iskelmä laidasta laitaan.


Kokoonpano:
Veera Salminen - Koskettimet, laulu, Samuli Kotavalko - Rummut 

Antti Heikkilä - Basso, lauluVEERA

Veeran intohimo musiikkia kohtaan alkoi jo pikkutyttönä kuunnellessaan vanhempiensa tanssiorkesteritreenejä ja 4-vuotiaana hän istuikin jo pianotunneilla. Mikkelin kansalaisopiston ja musiikkiopiston ansiosta pianonsoitto on kulkenut hänen mukanaan tähän päivään asti ja nyt parikymppisenä hän opiskelee Kuopiossa musiikkipedagogiksi. Joten tulevaisuudessa leipä hankitaan pöytään musiikin avulla. 

Rytmipiano-opintojen ohessa Veera on muutaman vuoden ajan saanut laulutunteja, joka rohkaisi häntä myös laulamaan muutamia biisejä keikoilla. Tanssilavoilta on jo aikaisempaa kokemusta niin lavan kuin tanssiparketinkin puolelta.


SAMULI

Varhais-iästä asti Samulin elämään on kuulunut suomalainen tanssimusiikki. Samuli aloitti musiikin harrastuksen 7-vuoden iässä aloittaen soittamalla kanteletta, haitaria ja kitaraa Mäntsälän kansalaisopistossa. Rummut tulivat hänen pääpainoiseksi instrumentiksi 10-vuoden iässä.

Takataskuun onkin kertynyt vuosien aikana paljon kokemusta erilaisista projekteista ja yhtyeistä aina raskaasta rock-musiikista jazz/folk/iskelmä-musiikkiin.

Ammattimuusikon opiskelun aikana alkoi myös opettaminen kiinnostamaan ja hän opiskelee tällä hetkellä Musiikkipedagogiksi.


ANTTI

Antin musiikillinen ura alkoi 10-vuotiaana, kun kotoa löytyneet vanhat sähköurut alkoivat kovasti kutkuttaa. Välittömästi alkoi teoria- ja sointuoppaiden kahlaus, ja vuotta myöhemmin oltiin jo pianotunneilla. Kitaransoitto tuli kuvioihin samoihin aikoihin. Sattumien seurauksena pääinstrumentiksi valikoitui lopulta sähköbasso.

Soittohommat jäivät parikymppisenä lähes kymmeneksi vuodeksi, mutta sitten alkoi vanha suola janottaa. Takaisin keikoille ja 30-vuotiaana muusikon tutkintoa tekemään. Siitä lähtien ovat muusikon työt olleet enimmäkseen päätoimisia.

JARNO ITKONEN / Kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!