JARNO ITKONEN

Jarno Itkonen on iloinen ja huumorintajuinen nuori herrasmies, jonka elämän kutsumus on musiikki. Tämä näkyy Jarnossa, sekä ihmisenä että esiintyjänä. "Olen täysin oma itseni, ja haluan erottua juuri sellaisena kuin olen. Omalla äänelläni, sekä vaatimattomuudellani ja persoonallani." Yleisönsä Jarno hurmaa samettisen pehmeällä äänellä, herkillä tulkinnoilla, ihastuttavan iloisella ja kansanläheisellä olemuksella, säkenöivän lavakarisman ohella.

Vuoden 2006 Seinäjoen Tangomarkkinoilla Jarno onnistui nuoresta iästään huolimatta laulamaan itsensä Tangoprinssiksi ja hänestä povattiin jo tuolloin uutta tähteä Suomen tanssimusiikin taivaalle. Vähäisen kokemuksen vuoksi Itkonen päätti kuitenkin antaa itsellensä aikaa kehittyä niin ihmisenä kuin artistina. "Olen vahvasti sitä mieltä että kaikella on tarkoitus ja merkitys, eikä minun aikani ollut vielä silloin. Eihän minulla, eikä elämässä saa kiire olla.. pikku hiljaa hyvä tulee".

Kesällä 2019 Itkonen osallistui uudelleen Tangomarkkinoiden laulukilpailuun ja raivasi tiensä aina Seinäjoelle Finaaliin karsintaan saakka. Viiden parhaan miehen sakkiin laulaminen vaatii taitoa ja osaamista, ja sitähän tältä ikäisekseen kokeneelta esiintyjältä löytyy. Jarno osallistui Seinäjoelle ennakkoluulottomasti, ilman suurempia odotuksia eikä kokenut pettymystä tippuessaan jatkosta, vaan ennemminkin onnistumisia. "Tärkeintä on voittaa itsensä".

Jarno on täynnä intoa, elämäniloa ja varmuutta tekemisestään. "Uskon itseeni ja tekemiseeni ja haluan laulaa itseni ihmisten sydämeen. Minulla on palava halu tehdä musiikkia ja saada ihmiset hyvälle tuulelle omalla äänelläni ja persoonallani. Minulla on visio, minulla on tavoite ja minulla on haave ja oma tapani toimia musiikin parissa. Toivon että sinä olet osana sitä ja mukana toteuttamassa unelmaani."

Vuosi 2023 tulee olemaan vuosi jolloin kokeillaan uutta, rikotaan rajoja ja suunnataan katseita tulevaisuuteen. Mitä se sitten tarkoittaakaan, se selviää ajan kanssa.

JARNO ITKONEN / Kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!